Sponsoring

Gezocht bedrijven en organisaties die willen samenwerken met St. SaSaFit

Wij werken graag met partners (instanties en bedrijven) in Gouda en omgeving die het net als wij belangrijk vinden om te investeren in de fysieke en mentale gezondheid van kwetsbare burgers. Als u sociaal-maatschappelijk betrokken bent of wilt zijn bij onze doelgroepen, dan stellen wij u in de gelegenheid uw bedrijfsnaam met logo op onze website te plaatsen. Of we kunnen uw organisatie tijdens onze activiteiten in de schijnwerpers brengen.

St. SaSaFit kan alleen het werk blijven doen zoals we nu doen met behulp van vrijwilligers, samenwerkingspartners en sponsors. Om onze activiteiten te kunnen bekostigen hebben we behoefte aan financiële middelen, maar ook kennis en kunde is gewenst. Tot de doelgroep van SaSaFit behoren vrouwen van alle leeftijden en nationaliteiten. We bereiken een breed publiek binnen en buiten Gouda.

Type Sponsoring; als dank voor de sponsoring, bieden wij u een tegenprestatie aan. Deze tegenprestaties kunnen bestaan uit een of meerdere van de onderstaande punten:

Shirtsponsoring; gedurende SaSaFit acties zullen de crew en vrijwilligers een shirt dragen wat geleverd wordt door de sponsor.

Advertenties in printmedia; onze acties promoten we ook via posters, flyers en  gedrukte media. Als organisatie bieden wij u de mogelijkheid om een advertentie of logo op deze middelen te plaatsen.

Social media en publiciteit; als organisatie hebben wij een eigen Facebook pagina (http://www.facebook.com/stichtingsasafit) en LinkedIn (www.LinkedIn.com/stichting sasafit). Op beide netwerken kan uw logo weergegeven worden, met eventuele promotieteksten of redactionele artikelen. Verder bieden wij u de mogelijkheid om uw logo te tonen tijdens onze activiteiten en bij presentaties.

Gebruiken/verspreiden van logo items; tijdens de beautyavond/middagen of andere eenmalige evenementen die wij jaarlijks organiseren delen we ‘goodiebags’ uit.  Voor sponsors is het mogelijk om eventuele flyers, stickers, pennen etc. uit te delen

U wilt Sponsor worden
Als organisatie staan wij open voor allerlei soorten manieren van samenwerkingen. Voor financiële sponsoring hebben wij de volgende mogelijkheden:

 

Sponsorschema
Soort sponsor Bedrag per jaar Tegenprestatie
Hoofdsponsor € 5.000,-
 • Shirtsponsoring
 • Social media (onbeperkt publicatie)
 • Logo en bannering website
 • Publiciteit gedurende activiteiten (posters, banners)
 • Anders, in overleg..
Sponsor € 2.500.-
 • Social media (5 publicaties)
 • Logo en bannering website
 • Publiciteit gedurende activiteiten
 • 2 andere opties in overleg
Sub sponsor € 1.000,-
 • Social Media (2 publicaties)
 • Logo en bannering website
 • Publiciteit gedurende activiteiten

 

Naast bovenstaande tegenprestaties bieden wij u ook de mogelijkheid om zelf met ideeën te komen voor een tegenprestatie. In overleg zal vervolgens gekeken worden in hoeverre deze ideeën mogelijk en toepasbaar zijn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *