Hardloop Service van SaSaFit

Iedere maandagavond en woensdagavond van 20:00-21:00 uur lopen we met een groep vrouwen hard. Maandagavond is voor de gevorderde groep die tussen de 5 en 10 km loopt. Woendagavond is voor beginners. Iedereen kan meedoen ongeacht het hardloopniveau. De lessen zijn laagdrempelig en gezellig. Je wordt via app gemotiveerd en geïnformeerd  zodat je altijd blijft komen.  Neem gerust contact met ons op voor meer info.

 

0 thoughts on “Hardloop Service van SaSaFit

  1. Etiam porta sapien et tempor fermentum. Sed lacinia fringilla sem, at euismod turpis blandit accumsan. Cras risus felis, gravida eu ante eget, consectetur vestibulum eros. Nullam bibendum nulla tellus. Nunc ut molestie massa. Vivamus consequat velit nulla, id feugiat ante tincidunt vitae.

  2. Etiam porta sapien et tempor fermentum. Sed lacinia fringilla sem, at euismod turpis blandit accumsan. Cras risus felis, gravida eu ante eget, consectetur vestibulum eros.

    Sed rhoncus nulla turpis, vitae rutrum velit iaculis et. Curabitur vestibulum, erat non imperdiet vulputate.

    1. Donec eu gravida enim, ac pharetra elit. Sed nec lectus molestie, convallis ante ac, adipiscing massa. Donec sed diam tincidunt, iaculis tortor sed, mollis tellus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *